Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Megan Fox had psychische inzinking

Na haar rol in de film Jennifer's Body uit 2009 kreeg Megan Fox de status sekssymbool, en daar ging de actrice bijna aan ten onder. Dat vertelt ze in een interview met Entertainment Tonight.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

"Het bleef niet bij die film, het gebeurde elke dag van mijn leven, de hele tijd, bij elk project waar ik aan werkte en met elke producent waarmee ik werkte", vertelt de 33-jarige. "Dat heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik brak."

Fox vertelt dat ze in die tijd het liefste verdween. "Ik wilde niet gezien worden, ik wilde niet op de foto, niet in een tijdschrift staan of over een rode loper. Ik wilde niet in het openbaar gezien worden, omdat ik er altijd van overtuigd was dat ik belachelijk zou worden gemaakt, of bespuugd, of dat iemand iets tegen me zou roepen. Ik had echt een psychische inzinking, ik wilde helemaal niets meer."

Het moederschap bleek uiteindelijk haar redding. "Ik moest er zwanger voor worden om me meer bewust te maken van mezelf, me wat meer open te stellen en alles van een afstandje te bekijken", vertelt ze over haar eerste zwangerschap, van zoon Noah in 2012.

De actrice en haar echtgenoot, Brian Austin Green, werden daarna ouders van nog twee zoons. "Met elk kind werd ik een betere versie van mezelf", aldus Fox over de geboorte van Bodhi (5) en Journey (3).