Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Hazes vertelt schokkende details over zoontje

André Hazes is dolgelukkig met zijn zoontje André jr., maar bovenal is hij vooral enorm dankbaar. De kleine man was er namelijk bijna niet geweest, zo onthult hij in Waar is de Mol?

André Hazes vertelt schokkende details over zoontje

Horror bevalling

André reisde samen met Johnny en twee bandleden af naar Cuba voor de opnames van Wie is de Mol?. Tijdens een autorit op het prachtige eiland, vertelt hij openhartig over de geboorte van zijn zoon. "We waren in het ziekenhuis en alles was goed. Maar op een gegeven moment zagen we zijn hartslag steeds lager gaan..."

Navelstreng

"Monique werd met spoed naar de operatiekamer gebracht. Daar kreeg ze een verdoving maar ze moesten meteen aan het werk. Dus ze heeft alles gevoeld. Ze hebben haar letterlijk opengetrokken, want de navelstreng zat om André's hoofd gekneld. Hij kreeg steeds minder zuurstof. Ik dacht, mijn kind is geboren, maar het leeft niet."

@backlink(324899)

Gelukkig kwam daar het verlossende moment voor André en Monique: "André maakte ineens geluid, en iedereen kon opgelucht ademhalen." Toch was er nog iets om voor te vrezen, want het jochie had een minuut geen zuurstof gehad.

De artsen dachten dan ook dat hij er iets aan over zou houden. "Hij zou in een rolstoel belanden of iets dergelijks. Het was de zwaarste nacht van mijn leven", vertelt André. Gelukkig blijkt zijn zoontje kerngezond en is André ervan overtuigd dat hij zelfs de volgende grote ster zal worden.