Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

André Rieu trakteert Maastricht op derde kerstconcert

André Rieu geeft in december niet één of twee, maar drie kerstconcerten in het MECC Maastricht. De vraag naar tickets voor de eerste twee concerten op zaterdag 21 en zondag 22 december is zo groot, dat Rieu al op vrijdag 20 december begint met de reeks Kerst in Maastricht.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het is de eerste keer dat André Rieu kerstconcerten geeft in Maastricht. "Absoluut spannend natuurlijk. We hebben wel eerder in het MECC opgetreden, maar deze concerten worden iets heel bijzonders, voor mijn gevoel een van de mooiste dingen die we ooit gedaan hebben", laat Rieu weten.

De Limburgse maestro laat het MECC omtoveren tot een sprookjesachtig kerstlandschap. "Meteen vanaf het moment dat je binnenkomt, heb je het gevoel dat je in een soort wintersprookje terecht bent gekomen. Er ligt tapijt op de grond, er hangen schitterende gouden gordijnen, enorme kroonluchters aan het plafond. De wanden zijn versierd met prachtige kerst- en winterlandschappen. Ik ben gisteren naar de voorbereidingen gaan kijken en werd er helemaal emotioneel van, zo mooi was het allemaal."

De kaartverkoop voor het derde kerstconcert begint vrijdag om 10.00 uur op Rieu's website.