Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Thunderdome steekt middelvinger op naar de zwarthandel

De laatste kaarten voor Thunderdome 2019 gaan zaterdag om 12.00 uur in de verkoop. Daarmee krijgen late beslissers alsnog de mogelijkheid om bij de nieuwe editie aanwezig te zijn. Thunderdome 2019 vindt plaats op 26 oktober in het gehele complex van de Jaarbeurs Utrecht. Het thema is dit jaar Ode aan de gabber.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De organisatie van Thunderdome geeft met deze aanpak een signaal af aan de zwarte handel. "We hebben de afgelopen jaren een levendige handel in tickets zien ontstaan", stelt een woordvoerder. "Bij die zwarte handel worden tickets doorverkocht tegen woekerprijzen. Wij staan erop dat ook de late beslisser de normale prijs betaalt voor zijn ticket. Thunderdome geeft graag een middelvinger aan de zwarthandel en daarom hebben wij een beperkt aantal tickets achtergehouden."

Thunderdome 2019 was begin juni in no time uitverkocht. De tickets vlogen over de toonbank naar de hardcoreliefhebbers uit ruim 45 landen. Met 50.000 gabbers wordt deze editie de allergrootste en bruutste in de geschiedenis van de wizard.