doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Bibian Mentel blijft ondanks nieuwe tumor dansen

Bij Bibian Mentel is opnieuw een tumor ontdekt. Het gezwel in haar onderrug is al dusdanig groot dat bestralen geen optie meer is. De voormalig snowboardster moet daarom weer een zware operatie ondergaan. Wel is ze vrijdag gewoon te zien in de finale van Dancing With The Stars, zo meldt haar man Edwin op Facebook.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Het leven is mooi maar ook keihard! Na de euforie van afgelopen zaterdag waarbij Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van DWTS kwam maandag de man met de moker weer voorbij", schrijft Edwin. "Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind november weer een zware operatie moeten ondergaan."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De kanker lijkt volgens Edwin niet meer te stoppen. "Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door en nu dus wederom een tumor in een rugwervel. Bibian, die had gehoopt op een wat langere pauze, zal ondanks deze tegenslag gewoon deelnemen aan de finale van DWTS. In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen."

De finale van het RTL 4-programma gaat vrijdag tussen Bibian, Samantha Steenwijk, Anouk Hoogendijk en Barrie Stevens.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws