Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon zet zijn villa opnieuw te koop

Gordon zet zijn villa weer te koop. De Talpa-presentator vindt het tijd worden voor verandering in een nieuw huis en tijd om het verleden achter zich te laten. "Het waren 20 mooie jaren", schrijft Gordon bij een video op Instagram.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Volgende week komt de Gooise villa officieel op de markt. "Een nieuwe start in een nieuw huis", zegt Gordon vanuit zijn zwembad. "Dit is het beroemde zwembad waar al die feestjes hebben plaatsgevonden, in the early days. Nu een ander leven dus, ook leuk", vervolgt Gordon, die dit jaar in een afkickkliniek in Zuid-Afrika afrekende met zijn alcohol en drugsverslaving.

Het is niet voor het eerst dat Gordon en te koop-bord in de tuin zet. In 2016 stond zijn villa te koop voor 2,9 miljoen euro. In 2013 probeerde hij het met een vraagprijs van 3 miljoen euro. Zelf kocht Gordon de villa in september 1999 voor een prijs van 1,2 miljoen euro. De huidige vraagprijs is nog niet bekend.

Het huis in Blaricum heeft een woonoppervlakte van 471 vierkante meter en bevat in totaal acht kamers. Ook is de woning voorzien van een zwembad met bar, een gym en luxe keuken.