Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Valencia doet weer mee na zege op Lille

VALENCIA (ANP) - Valencia doet in de Champions League in de groep van Ajax weer helemaal mee in de strijd om de bovenste twee plaatsen. De ploeg van doelman Jasper Cillessen won in het eigen Mestalla met 4-1 van Lille. De Spanjaarden kwamen daardoor op zeven punten, evenveel als Ajax en Chelsea.

Victor Osimhen zette Lille in de 25e minuut bij een snelle uitbraak op voorsprong, na balverlies van Dani Parejo. De Nigeriaan maakte het af door de bal door de benen van Cillessen te schieten. Parejo bracht Valencia halverwege de tweede helft uit een strafschop op gelijke hoogte, nadat verdediger José Fonte van Lille de bal op zijn arm had gekregen. Een eigen doelpunt van Adama Soumaoro, die een voorzet van José Luis Gayá langs zijn eigen keeper tikte, bracht de thuisclub aan de leiding. In de slotfase liep Valencia nog uit naar een ruime zege dankzij treffers van Geoffrey Kondogbia en Ferrán Torres.