Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Klaasje maakt balans op na vier jaar K3

Klaasje Meijer ervoer haar beginjaren in K3 als een heftige achtbaan maar na vier jaar zijn er een hoop dingen op zijn plaats gevallen. De zangeres maakt woensdag, precies vier jaar nadat ze samen met de Vlaamse Hanne en Marthe de zoektocht naar een nieuwe K3 won, op Instagram de balans op.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Het is zo bijzonder dat wij dit alles vandaag al vier jaar mogen doen", begint Klaasje. "Ik ben ongelofelijk trots en blij dat het allemaal zo goed voelt! Het begon met een heftige periode: extreem overdonderd tijdens de finale, een paar verhuizingen, "zoekende zijn", onzekerheid, bang voor oordelen, alle ogen zijn op je gericht, er kwam zoveel op me af, echt een rollercoaster."

Nu is het nog steeds "hectisch", vindt Klaasje. "Maar er is ook veel op zijn plaats gevallen: alle fans die er altijd zijn, het vertrouwen dat wij al vier jaar krijgen van alle mensen die ons coachen en van iedereen die met ons samenwerkt, de positieve energie die we zo vaak om ons heen mogen voelen, de blije gezichtjes van die duizenden kinderen, mijn ouders, zussen, broer, vrienden, vriendinnen en mijn vriend die er altijd zijn", somt ze op. "Daardoor heb ik echt evenwicht in mijn leven gekregen."

Als laatste zet Klaasje haar collega's Hanne en Marthe in het zonnetje. "Vooral jullie wil ik bedanken voor alle fijne momenten, alle bijzondere momenten, de hilarische momenten en gewoon alles wat wij drietjes samen delen."