Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Laffe zwartrijder mept conductrice knock-out (+VIDEO)

De politie is hard op zoek naar deze laffe zwartrijder die het nodig vond om een 63-jarige conductrice knock-out te slaan. Dit gebeurde op het station van Breda.

Laffe zwartrijder mept conductrice knock-out

De man werd in de trein van Brussel naar Amsterdam door de conductrice betrapt met een ongeldig kaartje. Zij vroeg hem op het station van Breda een nieuw kaartje te kopen. Een vrij schappelijk verzoek als je het ons vraagt, zeker aangezien hier met recht nog een fikse boete bovenop geklapt had kunnen worden. Toch dacht deze droeftoeter daar duidelijk anders over. 

Van achteren knock-out geslagen

Op onderstaand filmpje (gemaakt met beelden van de bewakingscamera) is te zien hoe de man de conductrice de trein uit volgt en haar dan vol van achteren neerslaat. De conductrice gaat knock-out en onze lafbek kiest het hazenpad. Een dappere omstander probeert dit nog te verijdelen, maar de man ontglipt hem.

Waarschijnlijk een Belg

De politie geeft aan dat het waarschijnlijk om een Belg gaat, aangezien de man met een Vlaams accent sprak. Hij is niet lang, slechts een 1.65 m, lichtgetint, ongeveer 35 jaar en heeft donker opgeschoren haar. Herken je deze lefgozer? Geef onze vrienden in het blauw dan even een belletje.