Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

‘Greta Thunberg is tijdreiziger’ (+FOTO)

Een normale foto uit 1898 gaat ineens viral. Op het kiekje lijkt iemand namelijk wel heel erg veel op de Zweedse Greta Thunberg.

‘Greta Thunberg is tijdreiziger’

Greta Thunberg

Greta Thunberg is het beroemdste meisje op de wereld. Met haar strijd voor het klimaat wordt ze door de ene helft op handen gedragen terwijl ze bij de andere helft het bloed onder de nagels vandaan haalt.

Catamaran

Het meisje is nu op weg van Noord Amerika naar Europa met een catamaran omdat in Madrid de VN gaat vergaderen over het klimaat. Maar het meisje lijkt al eens eerder in Noord Amerika geweest te zijn. Om precies te zijn 121 jaar geleden.

Yukon

Op een foto uit 1898 staat een meisje dat wel heel erg op Greta Thunberg lijkt. Het kiekje is genomen in de Yukon in Canada en is zou eigendom van het plaatje zijn. De vinder van het plaatje,  Jack Strange, zegt dan ook gekscherend dat het Zweedse meisje een tijdreiziger is.

Deze foto deelde Greta zelf vorige week, waar ze eruit ziet alsof ze ook uit het verleden komt. Dit kiekje is echter recent gemaakt tijdens haar reis in North Dakota. Het kan dus ook een heel goede Photoshop zijn, maar natuurlijk is een tijdreistheorie veel leuker.