Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Paulina Porizkova wil deel erfenis The Cars-zanger Ric Ocasek

Het onverwachte overlijden van The Cars-zanger Ric Ocasek krijgt nog een juridisch staartje. Ocasek's vrouw Paulina Porizkova, met wie hij 28 jaar getrouwd was maar die hij uit zijn testament schrapte en van wie hij gescheiden leefde, meent recht te hebben op een derde van zijn nalatenschap. Dit blijkt uit juridische documenten die zijn ingediend bij de rechtbank in New York, meldt Page Six.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Volgens de wet in New York heeft Porizkova inderdaad recht op haar deel, ook al beweerde Ocasek voor zijn dood dat hij haar onterfd heeft omdat ze hem verlaten zou hebben. Als dat laatste bewezen kan worden door de advocaten van 'team' Ocasek, dan zou Paulina weleens achter het net kunnen vissen.

Het vermogen van Ocasek zou rond de 5 miljoen euro liggen en daarvan wil zijn ex-vrouw, en tevens moeder van hun zonen Jonathan en Oliver, nu haar deel zien. Behalve zijn ex-vrouw zou Ocasek ook twee zonen uit een eerder huwelijk uit zijn testament hebben laten schrijven.

De 75-jarige zanger werd op 15 september levenloos aangetroffen door Porizkova in zijn appartement in New York. Ric was 28 jaar getrouwd met het model, van wie hij sinds 2018 gescheiden leefde. Hoewel de twee niet meer samen waren, zijn ze nooit officieel gescheiden.