Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Atlético Madrid te sterk voor Betis

SEVILLA (ANP) - Het doorgaans moeilijk scorende Atlético Madrid heeft een 2-1-zege geboekt bij Real Betis. De tweede treffer, gemaakt door de vaak bekritiseerde aanvaller Álvaro Morata, was pas de twintigste van het seizoen voor de nummer 4 in La Liga.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De eerste grote kans was voor de thuisploeg. Zouhair Feddal raakte met een kopbal de lat. Aan de andere kant werd een doelpunt van Morata afgekeurd na ingrijpen van de VAR, die buitenspel had geconstateerd. Diezelfde aanvaller had even later vanaf de middenlijn vrije doortocht. Doelman Joel Robles voorkwam een vrijwel zeker doelpunt: hij kreeg een hand tegen de bal die daardoor tegen de paal belandde.

Zonder de geblesseerde Diego Costa is Atlético aanvallend vooral aangewezen op de invallen van de Portugees João Félix en op Morata. Maar het was invaller Ángel Correa die in de 58e minuut de bal afpikte van Alex Moreno en vervolgens Robles passeerde. Morata besliste het duel 6 minuten voor tijd met zijn zevende doelpunt van het seizoen. De tegentreffer, van Marc Bartra diep in blessuretijd, kwam te laat.