Treffer Dost kan zeperd Frankfurt niet voorkomen

PADERBORN (ANP) - Bas Dost heeft een nederlaag van Eintracht Frankfurt bij hekkensluiter Paderborn niet kunnen voorkomen. De Nederlandse spits zorgde in de tweede helft met zijn vierde doelpunt van dit seizoen in de Bundesliga voor de 2-1, maar de gelijkmaker van Eintracht Frankfurt bleef uit.

De thuisploeg was in de eerste helft op voorsprong gekomen via Abdelhamid Sabiri en Sebastian Schonlau. Na de aansluitingstreffer van Dost kreeg Frankfurt nog kansen via Danny da Costa, die over en naast schoot.

Paderborn komt door de derde seizoenszege op twaalf punten, drie minder dan Fortuna Düsseldorf dat eerder op zondag met 2-1 won van Union Berlin. Werder Bremen staat zeventiende met veertien punten. De club van Davy Klaassen verloor zaterdag met 1-0 van 1. FC Köln. Frankfurt haalde slechts één punt uit de laatste zeven duels en is gezakt naar de dertiende plaats.