Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget Maasland vertelt over relaties met jongere mannen

Het was het showbizznieuws van het afgelopen jaar: André Hazes die het uitmaakte met Monique Westenberg om er vervolgens met Bridget Maasland er vandoor te gaan. Toch was André niet de eerste jonge man voor de blondine.

Bridget vertelt over relaties met jongere mannen

Bridget Maasland

De 45-jarige Bridget Maasland is 20 jaar jonger dan André Hazes. Desondanks bloeit de liefde flink op tussen de twee. Het is niet de eerste liefde van de presentatrice die een aantal jaar jonger is dan haar. Ze vraagt zichzelf in de column die ze voor Vrouw schrijft, hoe het komt. 

Jongere mensen

Volgens haar willen jongere mannen in tegenstelling tot ouderen nog echt genieten van het leven door passie. “Zij staan nog niet stil bij het feit dat iets zomaar ineens voor het laatst kan zijn. Zij willen de wereld zien, de stad onveilig maken en vooral zingen en dansen tot het weer licht wordt.” Ondanks haar leeftijd wil zij dat zelf ook en denkt ze dat het daarom goed klikt met jongere mannen. “In mijn hoofd blijf ik ook altijd twintig.”

Rechtszaken

De twee waren afgelopen weken nog in het nieuws door hun rechtszaken tegen Privé. Terwijl André het conflict over een foto van zijn zoon kon oplossen, haalde Bridget bakzeil voor de rechter. Privé publiceerde dat ze een ‘huwelijksnacht’ met André had tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard.