Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Twee laatste presentatieduo's NPO-talkshow Op1 bekend

Alle presentatieduo 's van de nieuwe talkshow Op1 zijn bekend. De NPO liet maandag weten dat Welmoed Sijtsma met Sander Schimmelpenninck en Giovanca Ostiana met Tijs van den Brink de show ook gaan presenteren.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Eerder werd al bekend dat de presentatie van het programma in handen zou komen van vijf duo's, die ieder een dag van de week voor hun rekening nemen. De koppels vervangen Jeroen Pauw die stopt met zijn huidige talkshow. Hij gaat Op1 produceren. De tweetallen die al bekend waren, zijn Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven, Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen en Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg.

Het praatprogramma wordt vanaf 6 januari uitgezonden op de late avond. De presentatieduo’s hebben ieder een vaste dag. Maandag: Willemijn Veenhoven en Erik Dijkstra (BNNVARA), dinsdag: Giovanca Ostiana & Tijs van den Brink (EO), woensdag: Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen (Omroep MAX), donderdag: Welmoed Sijtsma & Sander Schimmelpenninck (WNL) en op vrijdag: Sophie Hilbrand en Hugo Logtenberg (BNNVARA).