Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Chantal Janzen beleeft geen fijne feestdagen

Kerstdiners, familiebezoeken: kerst is niet alleen een tijd van gezelligheid, maar ook van drukte. Als je tot overmaat van ramp ook nog met een ziek kind zit, dan is het helemaal buffelen. Dit jaar overkomt het Chantal Janzen, die laat weten dat de feestdagen niet altijd over rozen gaan.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Oooh man. Eerst vorige week de tienjarige ziek met 's nachts delirium van de hoge koorts, nu die kleine", schrijft de 40-jarige presentatrice op Instagram. "Gebroken nachten, snot, zetpillen, hoestdrank, kots, zoutoplossingen, in slaap wiegen, er zijn geen liedjes meer over die we níet geneuried hebben, we wiegen zelfs nog tijdens het eten terwijl er niet eens een kind om ons heen is."

Chantal is afgepeigerd, en dat is ook wel aan haar te zien, vindt ze in ieder geval zelf. "En als je denkt: wat ziet die eruit: dit is nog met goed licht." Voor anderen die een dergelijke, zware kerst doormaken, heeft de presentatrice advies. "Tip voor de kerstfoto's: trek met je hand op je voorhoofd je wenkbrauwen omhoog. Zo kun je je ogen opentrekken zodat je niet als een marmot op de foto staat."

De tip is niet aan dovemansoren gezegd, gezien de reacties van andere beroemdheden die kampen met een ziek kind. "Same", schrijft Monica Geuze onder het bericht van Chantal. Jan Versteegh reageert met: "Hier ook een ziekenboeg."