Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Eva Jinek begint aan nieuw talkshow-avontuur bij RTL 4

DEN HAAG (ANP) - Eva Jinek begint vrijdagavond officieel aan haar avontuur bij RTL 4. De presentatrice maakt haar debuut op de zender met haar talkshow Jinek. Daarmee neemt ze samen met Beau van Erven Dorens, die na enkele maanden het stokje van haar overneemt, de late avond voor haar rekening.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

RTL hoopt met de komst van Jinek meer kijkers te trekken. Haar talkshow op NPO 1 stond steevast in de lijst met best bekeken tv-programma’s, terwijl Beau te maken heeft met steeds meer teruglopende kijkersaantallen.

RTL heeft bijna niets veranderd aan de opzet van het programma dat tot eind september vorig jaar te zien was bij de publieke omroep. Behalve de naam Jinek is ook politiek verslaggever Jaïr Ferwerda met de presentatrice verhuisd naar RTL. Ferwerda zal wederom iedere uitzending een item maken vanaf het Binnenhof.

Daarnaast wordt Jinek net als bij de NPO niet onderbroken door reclameblokken. Alleen na de aankondiging van de gasten aan het begin van de uitzending is er reclame, daarna is de presentatrice onafgebroken op de buis.