Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Medepassagier Katja Schuurman reageert nu ook op KLM-roddels

Katja Schuurman reageerde gisteren boos op alle roddels dat ze seks zou hebben gehad tijdens een KLM-vlucht: dikke onzin, volgens Kat. De bewuste medepassagier reageert nu ook op de geruchten.

Medepassagier Katja Schuurman reageert nu ook op KLM-roddels

Roddels

De man die naast Katja zat in het vliegtuig doet zijn verhaal tegenover RTL Boulevard. Hij kan Katja's verhaal bevestigen en verwijst alle roddels naar het rijk der fabelen. "Katja en ik kennen elkaar al heel lang", aldus de man die ze 'lastig zou hebben gevallen'. 

Vrolijk

Hij vertelt dat er absoluut niks is gebeurd tussen hem en Katja tijdens de vlucht. "We hebben op dezelfde yoga retreat gezeten in Johannesburg en vlogen op dezelfde vlucht terug. Wij waren inderdaad wél wat luidruchtig en vrolijk. Maar er is niks gebeurd tussen ons. Het zijn allemaal leugens", gaat hij verder. 

"De fles Amarula was trouwens van mij, cadeautje voor thuis. Ik vind het zo onrechtvaardig en bizar deze leugens. Dat verdient Katja niet. Daarbij ken ik haar dochtertje ook goed, je kunt dit soort dingen niet zomaar de wereld in blijven slingeren", aldus de medepassagier.