Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Temptation Island komt terug op de buis

Goed nieuws voor de fans: Temptation Island komt weer terug op televisie. En al sneller dan je denkt.

Temptation Island komt terug op de buis

In de ban

Een paar weken terug deed Peter van de Vorst, programma-directeur van RTL, alle reality shows in de ban vanwege schokkende gebeurtenissen in het programma De Villa. Daar zouden vrouwelijke deelneemsters op een seksueel ongepaste manier behandeld zijn. Dit was in de hand gewerkt door de productieleiding, wat voor RTL een directe reden was om alle realityshows van de buis te halen en een onderzoek in te stellen naar wat er bij deze programma's achter de schermen allemaal gebeurde.

Temptation Island

En daarmee werd ook het populaire Temptation Island gecanceld. Slecht nieuws voor de fans... tot nu! Want de Vlaamse zender VIJF heeft aangekondigd het programma vanaf februari weer uit te gaan zenden. Alle afleveringen zullen ook op de website van VIJF te zien zijn. Een woordvoerder laat weten:

"De producent van het programma heeft ons verzekerd dat alles op een correcte manier is verlopen en er zijn tijdens of na de opnames geen klachten geweest."

RTL

Of dat voldoende reden is voor RTL om het programma ook weer uit te gaan zenden is nog niet duidelijk. RTL heeft namelijk nog niets bevestigd over een terugkeer van het programma. Al liet Peter van der Vorst twee weken terug wel het volgende weten: "Een succesvol programma als Temptation Island gooi je niet weg als dat niet nodig is".

Zou het dan toch?