Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Harry en Meghan gaan meer tijd doorbrengen in Noord-Amerika

Prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben woensdag aangekondigd dat ze een stap terug zullen doen uit het Britse koningshuis. Ze zijn van plan hun tijd te gaan verdelen tussen het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika. Het koppel houdt zich de komende tijd nog steeds bezig met koninklijke verplichtingen, maar richt zich ook op nieuwe liefdadigheidsdoelen.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Het is niet duidelijk of het koppel doelt op Canada of de Verenigde Staten, waar Meghan oorspronkelijk vandaan komt. De Sussexes hebben ook al enige ervaring met Canada. Samen met hun zoontje Archie brachten ze daar hun kerstvakantie door.

Meghan gaf onlangs aan dat ze het moeilijk heeft. De voormalig Suits-actrice zei in oktober in de documentaire 'Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis' met tranen in haar ogen dat het zwaar is geweest. "Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met míj gaat," vertelde Meghan eerlijk. "Elke vrouw, vooral als ze zwanger is, zal zich kwetsbaar voelen. Dus met mijn leven onder een vergrootglas was dat een echte uitdaging. En als je dan een pasgeboren baby hebt, dan is dat veel druk."

Door hun tijd te verdelen hopen Harry en Meghan dat hun zoon Archie wel de tradities van de koninklijke familie meekrijgt, maar dat het gezin daarnaast ook de ruimte heeft om zich te richten op nieuwe goede doelen.