Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Justin Bieber bevestigt Lyme-diagnose

Justin Bieber lijdt inderdaad aan de ziekte van Lyme. Dat heeft de zanger laten weten via Instagram, nadat TMZ had bericht over zijn diagnose.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Volgens de entertainmentsite bespreekt de 25-jarige later deze maand in een docureeks op YouTube een moeilijke periode waar hij vorig jaar doorheen ging. Bieber zou een groot deel van het jaar niet hebben geweten dat hij aan de ziekte leed en hebben gedacht dat hij depressief was. De artsen kwamen pas aan het eind van het jaar tot de diagnose.

In zijn post schrijft de zanger: "Veel mensen bleven maar zeggen dat Justin Bieber er vreselijk uitzag, dat hij wel aan de drugs zou zijn. Maar wat zij zich niet realiseerden, is dat ik onlangs de diagnose ziekte van Lyme heb gekregen, en daarna een ernstig geval van chronische ziekte van Pfeiffer had die gevolgen had voor mijn huid, hersenactiviteit, energie en gezondheid in het algemeen."

Inmiddels gaat het beter met Bieber. "Het waren een paar moeilijke jaren maar ik krijg nu een behandeling voor deze ongeneeslijke ziekte en ik zal beter dan ik ooit was terugkomen."