Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Liverpool is Milner en Keïta even kwijt

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool moet het voorlopig stellen zonder de middenvelders James Milner en Naby Keïta. Ze kampen beiden met een spierblessure. Milner en Keïta ontbreken in ieder geval zaterdag in Londen tegen Tottenham Hotspur en moeten een week later mogelijk ook het thuisduel op Anfield met Manchester United aan zich voorbij laten gaan.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 34-jarige Engelsman speelde dit seizoen zestien competitieduels, waarvan slechts zes in de basis. Keïta kwam vanwege fysieke problemen pas vijf keer in actie voor de koploper van de Premier League. Trainer Jürgen Klopp kiest op het middenveld meestal voor Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum en Fabinho, maar die Braziliaan is nu ook herstellende van een blessure. Klopp verwacht dat Fabinho en verdediger Dejan Lovren volgende week de training kunnen hervatten. Xherdan Shaqiri traint na een hamstringblessure al weer mee.

Liverpool heeft aan kop van de Engelse voetbalcompetitie dertien punten voorsprong op Leicester City, met ook nog een wedstrijd minder gespeeld.