Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Advocaat hoopt op twee versterkingen bij Feyenoord

MARBELLA (ANP) - Trainer Dick Advocaat hoopt dat de nieuwe technisch directeur Frank Arnesen de selectie van Feyenoord deze maand met twee spelers gaat versterken. De Hagenaar heeft zijn wensen kenbaar gemaakt bij de clubleiding. "We hebben echt één of twee spelers nodig voor als er iets gebeurt, we moeten dan vervangers hebben die hetzelfde kunnen", zei Advocaat op het trainingskamp in Marbella tegen Feyenoord TV. "Het bestuur is echt welwillend, ik heb het gevoel dat ze alles proberen om het te bewerkstelligen."

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De vleugelverdedigers Rick Karsdorp en Ridgeciano Haps zijn al geruime tijd geblesseerd, net als Sven van Beek. Leroy Fer en Nicolai Jørgensen misten door fysieke problemen ook de nodige wedstrijden in de eerste seizoenshelft.

"Als iedereen fit is en er komen twee spelers bij, dan hebben we gewoon een uitstekende selectie voor de eredivisie", aldus Advocaat, onder wiens leiding Feyenoord van de twaalfde naar de vijfde plaats is geklommen. "We moeten Europees voetbal halen en daartoe zijn we ook in staat. Het is zaak deze lijn vast te houden en goed te starten."

Feyenoord opent de tweede seizoenshelft op 18 januari in De Kuip tegen sc Heerenveen.