Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Klopp is bezig met prijzen en niet met records

LONDEN (ANP) - Dat Liverpool op bezoek bij Tottenham Hotspur voor de 38e competitiewedstrijd op een rij niet verloor, een clubrecord, deed Jürgen Klopp niet veel. De Duitse trainer is veel meer bezig met het pakken van prijzen, dan met het verbreken van records.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

"Het voelt op de een of andere manier niet heel speciaal. We weten het en het is ook wel bijzonder, maar ik kan er niet heel veel mee. Als iemand je een trofee uitreikt, dan is het klaar, maar tot die tijd moet je blijven vechten", aldus Klopp. "We moeten doorgaan, omdat onze concurrenten zo sterk zijn. Pep (Guardiola, de trainer van Manchester City) geeft niet op. Ik zal hetzelfde doen. Tot nu toe verloopt alles goed."

Liverpool mocht blij zijn dat de Spurs in de tweede helft niet op gelijke hoogte kwamen. "Ik denk dat we een punt verdienden", vond trainer José Mourinho, die zijn ploeg in de slotfase zag aandringen. "Als we altijd zo proberen te spelen als in de laatste twintig minuten, dan denk ik dat we zouden instorten. De spelers zijn niet gewend zijn om op die manier te spelen."