Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Fleabag en Succession in de prijzen bij Critics' Choice

De series Fleabag en Succession zijn door Amerikaanse televisierecensenten gekroond tot beste televisieprogramma's van het afgelopen jaar. When They See Us ging bij de Critics' Choice Awards aan de haal met de prijs voor beste miniserie.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

Tijdens de uitreiking van de awards zondagavond in het Californische Santa Monica vielen ook de hoofdrolspelers van de winnende series in de prijzen. Fleabag-bedenker Phoebe Waller-Bridge won een beeldje voor haar acteerwerk in de serie en Jeremy Strong werd bekroond voor zijn rol als Kendall Roy in Succession. Jharrel Jerome kreeg de Critics' Choice Award voor zijn vertolking van Korey Wise in het waargebeurde drama When They See Us.

Er werden ook kleinere televisieprijzen verdeeld tijdens de ceremonie zondag. BoJack Horseman won voor beste animatiefilm en El Camino: A Breaking Bad Movie voor beste televisiefilm. In de talkshowcategorie eindigde de stemmentelling in een gelijkspel. James Corden en Seth Meyers mochten daarom allebei een award komen ophalen.