Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ADO huurt spelers van Leicester City en Leeds United

DEN HAAG (ANP) - ADO Den Haag heeft de selectie voor de tweede seizoenshelft versterkt met George Thomas en Laurens de Bock. De spelers komen op huurbasis over van respectievelijk Leicester City en Leeds United. Thomas en De Bock zijn na verdediger Sam Stubbs de tweede en derde tussentijdse versterking voor ADO, waar de Engelsman Alan Pardew sinds begin januari hoofdtrainer is.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De 22-jarige Thomas is een aanvallende middenvelder uit Wales die ook in de spits kan spelen. Hij begon zijn loopbaan bij Coventry City, waar hij de jeugdopleiding doorliep. Daarna kwam Thomas uit voor Yeovil Town, Scunthorpe United en Leicester City. Thomas speelde tot dusverre drie interlands voor Wales.

De 27-jarige De Bock is een linksbenige verdediger. ADO heeft de optie om de Belg na dit seizoen definitief van Leeds United over te nemen. De Bock voetbalde in eigen land voor Lokeren, Club Brugge en Oostende en kwam in Engeland naast Leeds United voor Sunderland uit.

ADO hervat de competitie zondag met een thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. Dat zijn de nummers 17 en 18 van de ranglijst.