Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Kwart miljoen kijkers voor Hart van Oranje

Het nieuwe royaltyprogramma Hart van Oranje op SBS6 heeft dinsdag een voorzichtig debuut gemaakt. Naar de eerste aflevering keken 250.000 mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. SBS6 bleef daarmee op prime time achter op de concurrentie van RTL en NPO.

https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

In Hart van Oranje geeft Sandra Schuurhof een kijkje in het dagelijks leven van de Oranjes. Ze zoekt uit wat er gebeurt achter de gesloten paleisdeuren en heeft ook aandacht voor koningshuizen over de grens.

RTL 4 ging dinsdag met de vierde aflevering van Married at First Sight voor het eerst over het miljoen. De show van Carlo Boszhard trok 1,04 miljoen kijkers en was daarmee meer in trek dan de klassieke NPO 1-programma's Opsporing Verzocht (982.000) en Opgelicht (986.000).

Ook Five Days Inside van RTL 4 zit in de lift. Naar de tweede aflevering, waarin Caroline Tensen haar vuurdoop beleefde, keken 780.000 mensen. Dat is iets meer dan de 777.000 van vorige week.

NPO 2 trok opnieuw het grootste publiek dankzij De slimste mens. De quiz noteerde dinsdag een score van 1,4 miljoen kijkers.