doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Dokters waarschuwen: stop geen tabak in vagina

Dat roken slecht is voor de gezondheid, weten we al langer. Wat we niet wisten is dat sommige vrouwen tabak in hun vagina stoppen voor een boost van hun seksleven.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Dokters waarschuwen: stop geen tabak in vagina

Tabak

Een bizar bericht in de Britse The Sun, dat we wel even moeten delen. Daar waarschuwen dokters namelijk vrouwen nu om echt geen tabak down under te stoppen. Vooral in Senegal is het een methode om je seksleven te verbeteren. Het zou volgens sommigen namelijk helpen voor meer seksueel genot en een hogere kans op een zwangerschap.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Jumbo

Het middel dat kankouran mano wordt genoemd wordt van gedroogde tabaksbladeren en de wortels van de tangora-boom gemaakt. Het wordt ook wel onder de namen als secret en jumbo verkocht. Vrouwen die het gebruiken krijgen een brandend gevoel daar beneden, gevolgd door duizeligheid en zelfs overgeven.

Gevaren

De plaatselijke gynaecoloog Abdoulaye Diop waarschuwt echter voor de gevaren. Volgens hem kan de kans op kanker door het goedje namelijk toenemen. Ook andere dokters wijzen in het artikel op de gevaren. Dat is echter nog niet wetenschappelijk bewezen. Bovendien zou het volgens hem ook helemaal niet werken. Vrouwen krijgen gevoelens in hun geslachtsdeel doordat de chemicaliën in tabak ervoor kunnen zorgen dat hun genitaliën krimpen. Het kan zelfs zover gaan dat de hele vagina hard en afgesloten wordt dat een vrouw zelfs niet meer kan menstrueren. Stoppen met roken krijgt voor ons in ieder geval een compleet nieuwe betekenis.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws