doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Opnieuw hoofdrol voor Martijn Fischer in Hazes-musical

Martijn Fischer gaat opnieuw de hoofdrol spelen in de musical Hij gelooft in mij, die begin volgend jaar terugkeert naar de Nederlandse theaters. "In Nederland is er eigenlijk maar een persoon die André Hazes kan spelen. Dat is Martijn Fischer", zegt producent Albert Verlinde van Stage Entertainment.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

Verlinde is blij dat Martijn Fischer opnieuw in de huid kruipt van Haze: "Anno 2020 blijkt dat deze rol nog steeds op zijn lijf is geschreven. Als producent kan je dan alleen maar hopen en duimen dat hij de rol opnieuw wil spelen. Gelukkig is Martijn net zo enthousiast."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De musical Hij gelooft in mij was van november 2012 tot en met januari 2015 in het DeLaMar Theater in Amsterdam te zien. De show werd vijf keer verlengd en trok meer dan 700.000 bezoekers. Het doek viel na bijna 800 shows.

Vereerd

In de afgelopen jaren heeft Martijn Fischer André Hazes nooit echt losgelaten. Hij won een Gouden Kalf met zijn rol van de zanger in de film Bloed, Zweet & Tranen. Met zijn eigen band heeft hij het afgelopen jaar getoerd met de voorstelling Martijn Fischer zingt Hazes. "In 2021 zou onze volksheld André Hazes 70 jaar zijn geworden", zegt Martijn Fischer. "Ter gelegenheid daarvan brengt Stage Entertainment de musical Hij gelooft in mij terug in de Nederlandse theaters. En ik ben heel blij en vereerd dat ik de rol van mijn leven, die van André Hazes, nog een keer ten tonele mag brengen."

Volgens Stage Entertainment blijft het creatieve team achter de musical grotendeels hetzelfde. Het script voor Hij gelooft in mij is destijds geschreven door Kees Prins (Jiskefet) en Frank Ketelaar (Klem, Overspel). In de oorspronkelijke musical speelden Martijn Fischer, Frank Lammers en Fabian Jansen afwisselend de rol van de zanger. Chantal Janzen, Hadewych Minis, Ricky Koole en Elise Schaap waren te zien als Rachel Hazes. De komende periode vinden de audities plaats voor de verschillende rollen in deze musical.

Anders dan voorheen is Hij gelooft in mij ditmaal een reizende voorstelling. De voorstelling is vanaf begin 2021 in de Nederlandse theaters te zien.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws