Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Maker Family Guy komt met cartoon over Brits koningshuis

De toestand rond het Britse koningshuis is hot. Dat is ook Family Guy schrijver Gary Hanetti opgevallen. Hij komt nu met een cartoon genaamd The Prince rondom de bizarre situatie van onder andere Meghan Markle.

Maker Family Guy komt met cartoon over Brits koningshuis

Meghan Markle

Groot-Brittannië raakt niet uitgepraat over Meghan Markle en prins Harry. De twee hebben besloten om afstand te doen van hun koninklijke titel en daar is de koningin natuurlijk totaal niet blij mee. Met eerder aderlijke series rond koningshuizen als The Crown en Downtown Abby kan een serie over de nieuwe situatie natuurlijk niet uitblijven en dat wordt dus een bijzondere.

The Prince

Er komt namelijk een animatieserie over het Britse koningshuis genaamd The Prince. Deze komt van Gary Janetti, schrijver van Family Guy en wordt natuurlijk ook satirisch. Alles wordt bekeken door de ogen van de zesjarige prins George, de zoon van Willam en Kate.

Orlando Bloom

De stemacteurs in de serie zijn grote namen. Zo wordt Harry gespeeld door niemand minder dan Orlando Bloom. Williams stem wordt gedaan door Iwan Rheon, die beter bekend staat als Ramsay Bolton in Game of Thrones. Andere rollen zijn er voor Condola Rashad (Meghan Markle) en Lucy Punch (Kate Middleton). Elizabeth wordt gespeeld Frances De La Tour.

Soap

Natuurlijk heeft de serie weinig echte input nodige want het Britse koningshuis is al een komedie op zich. Je hebt de starre Elizabeth die naast haar handtasje alle touwtjes in eigen hand heeft, prins Charles die maar geen koning mag worden, William en Kate die het ideale paar lijken en de rebelse Harry en Meghan. Natuurlijk moeten we ook prins Andrew niet vergeten die banden had met Jeffrey Epstein en nu een paria is. Kortom, genoeg stof voor een aantal seizoenen.

The Prince zal worden uitgezonden bij HBO Max.