doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Zaak doodgeschoten naakte vrouw nog altijd raadsel

WESTDORPE (ANP) - Ondanks honderden tips weet de politie nog niet wie de nog altijd niet-geïdentificeerde vrouw heeft gedood die in juni vorig jaar werd gevonden in een weiland in Westdorpe in Zeeuws-Vlaanderen. Daarom vraagt de politie dinsdagavond voor de vierde keer aandacht voor de zaak in het televisieprogramma Opsporing Verzocht.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback2.png

De politie wil voor uitzending niet bevestigen dat er nieuwe ontwikkelingen in de zaak worden gepresenteerd. "Maar het wordt geen herhaling van reeds bekende feiten", zegt een woordvoerder.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Het lichaam van de vrouw, die geen kleding aanhad, lag in een weiland bij de Sint Anthoniekade en werd opgemerkt door een voorbijganger. De vrouw bleek te zijn doodgeschoten. Het gaat om een blanke vrouw van tussen de 50 en 65 jaar met kort rossig haar en een normaal postuur. Ze is 1.65 tot 1.70 meter lang.

Met een tekening van hoe ze er bij leven vermoedelijk heeft uitgezien, probeerde de politie in augustus vorig jaar erachter te komen wie ze was. Maar tot op de dag van vandaag ontbreekt de gouden tip over de identiteit van het slachtoffer en de dader.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws