doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Joris Voorn en Benny Rodrigues naar Welcome to the Future

Het hoofdpodium van het festival Welcome to the Future is op 25 juli exclusief voorbehouden aan Nederlandse artiesten zoals Joris Voorn, Benny Rodrigues en Prunk & Chris Stussy. Dit blijkt uit het programma van de 14e editie van het festival in Het Twiske bij Amsterdam.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
https://cdn.pijper.io/core/panorama-fallback1.png

In totaal worden zeven podia gebouwd waarop ruimte is voor house en techno uit binnen- en buitenland, maakte organisator ID&T woensdag bekend. De techno-stage is vernieuwd dit jaar. Dj Rush keert terug na zijn debuut in 2019. Verder nemen ANNA, Kobosil, VNTM (live), Onyvaa (live) en Deniro plaats achter de draaitafels.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

De house-stage vormt een eerbetoon aan de Chicago House en Detroit Techno en alles wat daar tussenin ligt met optredens van Derrick May, KINK!, Chez Damier en Mr. G.

De Amsterdam-stage is gereserveerd voor Boris Werner, Dorine Dorado, Julien Chaptal Makossa, Samuel Deep & Reiss, terwijl ANOTR en Toman gezamenlijk zijn te zien.

De early bird-tickets voor Welcome tot the Future zijn inmiddels uitverkocht. Reguliere tickets zijn nog wel verkrijgbaar op de website van het festival.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws