Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Bridget bij verloskundigenpraktijk gespot!

Is er een kleine Hazes op komst? De geruchtenmolen draait overuren, nu Bridget bij een verloskundigenpraktijk is gespot.

Bridget bij verloskundigenpraktijk gespot!

André Hazes en Bridget Maasland houden de gemoederen flink bezig. Sinds het showbizz-koppel hun relatie kenbaar heeft gemaakt zoemt het van de geruchten in Hillywood. Zo zouden de twee al eerder een avontuurtje hebben beleefd tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard (wat door de twee stellig wordt ontkent) en gaat ook het gerucht rond dat het stel verloofd zou zijn, vanwege een foto met een knots van een ring op Instagram.

Baby voor Bridget?

En nu komt daar een nieuw gerucht bovenop: het stel zou wellicht een kleine verwachten. Reden daarvoor is dat Bridget deze week gespot is bij een verloskundigenpraktijk voor bekende Nederlandse mama's, zo is te lezen in de Story voor deze week. Al moet hier wel een kleine kanttekening bij worden geplaatst: men kan in de praktijk ook terecht voor bijvoorbeeld een spiraaltje, dus het kan ook zijn dat het bezoek juist om een vorm van anticonceptie ging.

Vrienden van Amstel Live

Het management van Bridget ontkent haar bezoek aan de verloskundigenpraktijk in ieder geval. Het management van André Hazes was niet bereikbaar voor commentaar. Die laatste is de afgelopen tijd druk geweest met optredens tijdens 'De Vrienden van Amstel Live', waar hij zijn 26e verjaardag vierde, en Bridget overigens met een wijnglas in de hand werd gespot. Maar of daar ook daadwerkelijk wijn of andersoortige alcohol in zat in niet bekend.