Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Halfzus Meghan haalt hard uit: 'Zonder papa was jij serveerster geworden!'

Samantha Markle, de halfzus van Meghan, vond het weer eens nodig de publiciteit op te zoeken. En dat was uiteraard niet om Meghan een hart onder de riem te steken.

Halfzus Meghan haalt uit: 'Zonder papa was jij serveerster geworden!'

Thomas Markle

Nadat Thomas Markle laatst weer eens een interview over zijn dochter heeft gegeven (waarin hij jeugdfoto's van Meghan liet zien, haar keuze om uit Groot-Brittannië weg te gaan bekritiseerde en haar een ultimatum van 30 dagen gaf om contact op te nemen), vond ook halfzus Samantha dat ze iets over de kwestie moest zeggen. Tegen de pers, uiteraard.

Serveerster Meghan

Zo zei Samantha in een interview met Newstalk ZB over Meghan's vertrek: "Ze moet gewoon volwassen worden en het juiste doen." Ook nam ze het op voor hun vader Thomas, die kapot van verdriet zou zijn dat hij zijn dochter en kleinzoon niet ziet. "Ik vind het heel erg voor mijn vader. Want zonder hem was ze hooguit een serveerster geworden. Hij gaf haar alles en hoe zij nu met hem omgaat is gewoon verschrikkelijk."

Sociopaat

Meghan heeft sinds haar bruiloft met prins Harry geen contact meer met haar vader. Samantha noemt Meghan een sociopaat. "Ze is hem verschuldigd hem op te zoeken of te bellen voor hij overlijdt. Anders is ze echt een sociopaat."

Wordt ongetwijfeld weer vervolgd.