Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Peter R. de Vries haalt uit naar Thierry Baudet

Peter R. de Vries heeft op Twitter flink uitgehaald naar Thierry Baudet. Hij noemt hem een lafaard die aan gevaarlijke stemmingmakerij doet.

Peter R. de Vries haalt uit naar Thierry Baudet

Baudet

Thierry Baudet ligt onder vuur nadat hij een video deelde van twee meisjes die zouden zijn lastiggevallen in een trein. Het zou gaan om Marokkanen, terwijl het eigenlijk gewoon NS-medewerkers in burger waren.

NS

De twee medewerkers wilde de meisjes controleren op hun kaartjes, maar zij dachten dat het jongens waren die hen lastigvielen en dat ze de boel belazerden. Uiteindelijk kon er door tussenkomst van politie duidelijkheid worden geschaft aan de meisjes. Deze hadden beiden gewoon een geldig vervoersbewijs.

Het ging echter mis toen Thierry Baudet beelden deelde van het incident. “Vanavond zijn twee dierbare vriendinnen ernstig lastig gevallen door 4 Marokkanen in de trein. Aangifte doen natuurlijk volstrekt zinloos. Oh lieve, kinderlijk naïeve Nederlanders. Stem nou toch eindelijk voor verandering. Breek los uit politiek correct gelul. Red dit land.”

De Vries

Medereizigers zagen echter dat de tweet van Baudet niet klopte en meldden dit. Daarop heeft de NS bevestigd dat het inderdaad ging om controleurs. Peter R. de Vries haalde dan ook flink uit naar de berichtgeving van Baudet. “Kijk, dit zegt alles over Baudet en Forum… gevaarlijk stemmingmakerij, grenzend aan racisme, maar excuses ho maar…! Hij zit er helemaal naast: het ging gewoon om NS-controleurs. En nu horen we niks van de lafaard, bah!!!”