doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Pablo Escobar’s huurmoordenaar ‘Popeye’ gestorven

John Jairo Velásquez Vázquez, beter bekend als Popeye, is overleden aan de gevolgen van kanker. De man was de favoriete huurmoordenaar van Pablo Escobar.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Escobar’s huurmoordenaar ‘Popeye’ gestorven

Kanker

Popeye leed al een geruime tijd aan kanker. In december 2019 werd hij opgenomen in het ziekenhuis vanwege uitzaaiingen. Nu is hij aan de gevolgen van de ziekte overleden in een ziekenhuis in de Colombiaanse hoofdstad Bogota.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Pablo Escobar

Popeye werkte als huurmoordenaar voor het Medellin Kartel van Pablo Escobar. Hij zou ruim 300 mensen om het leven gebracht tijdens de drugsoorlog in een land. Ook zou hij betrokken zijn bij 3.000 andere moorden. Hij werd daarvoor tot 22 jaar cel veroordeeld. Zelf bekende hij 257 moorden en ook zou hij betrokken zijn bij een aanslag op een vliegtuig waarbij 110 mensen stierven.

@backlink(208953)

Youtube

De laatste tijd stond hij vooral bekend als Youtube-ster. Hij had zijn eigen vlogs die flink bekeken werden door ruim 120.000 abonnees. Ook gaf de man na zijn gevangenisstraf lezingen. Hij hoopte dat hij daarmee kon voorkomen dat andere mensen dezelfde acties als hem zouden doen. In 2018 moest hij echter opnieuw de cel in. Hij zou betrokken zijn bij verschillende afperspraktijken.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws