Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Verloofde Baudet vergelijkt eigen schoonheid met Máxima

Davide Heijmans, de verloofde van Thierry Baudet, ziet het helemaal zitten als haar toekomstige echtgenoot minister-president wordt. En zichzelf naast Máxima ook wel.

Davide Heijmans en Thierry Baudet

First Lady

In de zomer van 2018 maakte Thierry Baudet zijn relatie met Davide Heijmans bekend. Hij postte een foto van de twee op Instagram met het bijschrift: 'We zijn verliefd. En verloofd.' Er komt dus een huwelijk aan voor de twee. De 24-jarige Davide blikt in de Story vooruit op haar nabije toekomst met Thierry en wat er voor hen in het verschiet ligt mocht hij minister-president worden.

"Het zou mooi zijn als Thierry minister-president wordt en ik hem dan mag ondersteunen,’ vertelt Davide "Dan hebben we naast Máxima eindelijk nóg een vrouw om naar te kijken. Maar ik word niet voorbereid op een eventuele rol als first lady. Ik ben daar ook niet mee bezig. Ik zie wel hoe het loopt."

Gezinsuitbreiding

Davide studeert op dit moment nog psychologie, en werkt al een tijdje als freelance fotograaf. "Ik ben over een half jaar klaar met mijn studie psychologie en ga dan fulltime als fotograaf aan de slag." Een huwelijksdatum is nog niet geprikt, maar het stel is niet van plan stiekem op een maandagochtend te trouwen. Het gaat groots gevierd worden, en wellicht zelfs in het buitenland.

En hoe zit dat met een eventuele gezinsuitbreiding? De 37-jarige Thierry, die dus dertien jaar ouder is dan Davide, heeft er nooit een geheim van gemaakt graag een gezin te willen stichten. Davide is er duidelijk over: "Natuurlijk wil ik kinderen met Thierry! Nee, het is niet zo dat mijn carrière voorrang heeft. Familie is voor mij het allerbelangrijkste."