Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hoger beroep tegen vrijspraak Tattookillers

Justitie heeft besloten om in hoger beroep te gaan tegen de vrijspraak van de tattookillers op de moord op Onno Kuut. Het OM had levenslang geëist.

Hoger beroep tegen vrijspraak Tattookillers

Onno Kuut

Het lichaam van Onno Kunt werd in 2009 gevonden in de duinen bij Hoek van Holland. Bij de vondst bleek het lichaam ernstig verminkt te zijn. Het moordwapen is nooit gevonden en ook is niet bekend waar Kuut precies is vermoord.

Tattookillers

Kuut was vermoedelijk ook lid van de tattookillers. Hij had dezelfde tatoeage op zijn rug als de verdachten in de moord. Er zijn verschillende vermoedens over het motief van de moord. Hij zou geld hebben gestolen van een Satudarahkopstuk en hij zou betrokken zijn geweest bij een uit de hand gelopen liquidatie.

Moord

Volgens de rechter waren de tattookillers vermoedelijk betrokken bij de dood van Kuut, maar kan niet vastgesteld worden wat hun rol was. Zo hebben de verdachten auto’s gehuurd die gezien in Hoek van Holland, maar hebben ze daarover geen verklaring afgelegd. Ze zijn daarom vrijgesproken.

Het OM is het daar niet mee eens en vindt dat er genoeg aanknopingspunten zijn om de tattookillers toch te vervolgen.

Cor P.

Eerder kwam Cor P., alias de paling al in een opspraak. Hij is een van de Tattookillers en mocht de rechtszaak thuis afwachten. Hij wachtte echter niet op de uitspraak en knipte zijn enkelband door. Zijn verblijfplaats is nog steeds onbekend. Doordat hij de voorwaarden van zijn voorlopige vrijlating heeft geschonden, wordt hij nog steeds gezocht door de politie, ondanks de vrijspraak.