Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Italiaanse Flixbus gestopt vanwege mogelijk coronavirus

Een Flixbus afkomstig uit Italië is in de Franse stad Lyon staande gehouden. Mogelijk is er een coronabesmetting in de bus geweest.

Italiaanse Flixbus gestopt vanwege mogelijk coronavirus

Lyon

De bus, die staat op station Lyon-Perrache, werd bestuurd door een chauffeur die symptomen vertoonde van een coronabesmetting, zo hoestte hij zwaar. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht en wordt daar verder onderzocht. De passagiers mogen in de tussentijd niet de bus verlaten uit angst van een mogelijke besmetting. De bus was afgezet met linten.

Loos alarm

Inmiddels is de chauffeur gecontroleerd. Hij blijkt niet besmet met het coronavirus te zijn. alle passagiers konden hun reis voortzetten.

Italië

De bus is afkomstig uit Milaan, wat ook voor zorgen zorgt. In het noorden van Italië zijn er al verschillende gevallen van het coronavirus vastgesteld. Zo zijn verschillende plaatsen in de buurt van de stad afgesloten. In totaal is in het land bij 200 mensen het virus aangetroffen. In totaal zijn vijf mensen overleden.

Reizen

Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken raadt reizen naar Italië op dit moment niet af. Dat betekent dus dat je niet je geld terug krijgt als je een reis annuleert. Je kunt dus nog gewoon naar Italië toe.