Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Silvio Berlusconi (83) dumpt vriendin (34) voor nog jonger model

Oh oh Silvio.. Rokkenjager Berlusconi leek getemd door 34-jarige Francesca Pascale, maar blijkt zijn streken toch nog niet verleerd te zijn.

Silvio Berlusconi (83) dumpt 50 jaar jongere vriendin voor nog jonger model

Silvio Berlusconi (83) was twaalf jaar samen met de 34-jarige Francesca Pascale en leek zijn casanova-streken achter zich te hebben gelaten. Maar blijkbaar is hij toch niet immuun geworden voor vrouwelijke charmes, hij zou namelijk zijn gevallen voor het 30-jarige parlementslid Marta Fascina.

Verbaasd

Dat de relatie tussen Berlusconi en zijn ex Francesca Pascale voorbij is, werd bevestigd door een woordvoerder van Forza Italia, de politieke partij van Berlusconi. Pascale was verbaasd over de keuze van haar ex-lover maar koestert duidelijk geen wrok: "Hij zal me altijd dierbaar blijven. Ik wens hem alle geluk van de wereld en hoop dat hij iemand vindt die voor hem zal zorgen zoals ik dat deed”, liet zij weten aan La Republica.

Bunga Bunga party

De roddels over zijn relatie met de 30-jarige Fascina hingen al langer in de lucht, maar werden nooit bevestigd. Echter werden zij laatst toch samen gekiekt bij bij een hotel in Zwitserland, waarna ontkennen geen zin meer had. Miljardair Berlusconi leek, na zijn beruchte Bunga Bunga-feesten en seksschandalen, zijn wilde haren kwijt te zijn geraakt, maar niets is minder waar. Zo blijkt maar weer.