Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Dolly Parton wil Patricia Paay achterna

Dolly Parton mag volgend jaar 75 kaarsjes uitblazen. En dat wil ze op een bijzondere manier gaan vieren: ze wil namelijk weer in de Playboy!

Dolly Parton tijdens de Country Music Awards

Playboy cover

In de Australische tv-show 60 minutes vertelt Dolly Parton dat ze van mening is dat ze op haar 75e prima weer op de cover van Playboy kan staan. Dat deed ze 40 jaar geleden ook al eens, in 1978. En volgens Dolly hoeft er niet eens een nieuwe outfit aan te pas te komen: ze denkt het zwarte pakje dat ze toen droeg nog steeds te passen. Of zoals ze zelf grapt: "Mijn borsten zijn nog steeds hetzelfde", doelend op haar cosmetische ingrepen.

Oudste Playboy-model

Of het doorgaat is nog maar de vraag, Playboy moet namelijk nog wel 'ja' zeggen: "Het lijkt me zo grappig. Als zij het aandurven. Ik weet niet of ze het willen", vertelt Dolly. Mocht haar wens uitkomen, dan is ze officieel het oudste Playboy-model ooit. Tot 2018 was dit namelijk onze eigen Patricia Paay, die in 2009 naakt in het blad te bewonderen was. In 2018 werd ze onttroond door de Amerikaanse actrice Jane Seymour, die echter niet in vol ornaat te bewonderen was. Of Dolly haar 'onveranderde borsten' in volle glorie aan het publiek zal tonen is dan ook maar de vraag.

Bekijk hier de Playboy-cover met Dolly Parton uit 1978: