Babynieuws voor Heleen van Royen

Tussen al het heftige coronanieuws door, heeft Heleen van Royen wat te vieren. De boekenschrijfster wordt namelijk... oma!
Heleen van Royen

Dochter Olivia

Heleen deelde het nieuws met haar volgers door middel van een prachtige foto van haar zwangere dochter Olivia

Kleinzoon

"Beste nieuws van 2020. Onze dochter Olivia is in verwachting!", luidt de tekst bij de foto. Naast dat Olivia al bonusmama is van de twee kinderen van haar vriend Pieter, krijgt het gezinnetje er over een paar maanden een jongetje bij. "We zijn allemaal in de wolken."

Ook laat Heleen weten helemaal zin te hebben in haar rol als granny to be. "Breien kan ik niet, maar oppassen wel, dus de babykamer is in de maak."

       View this post on Instagram             

Beste nieuws van 2020. Onze dochter @oliviavanroyen is in verwachting! Ze moedert al met haar Pieter over twee lieve (bonus)kinderen en nu wordt de familie uitgebreid met nog een zoon. ??? We zijn allemaal in de wolken. Breien kan ik niet, maar oppassen wel, dus de babykamer is in de maak. ☺️ #circleoflife #mybabygettingababy #happygrandmatobe #cannotwaittoholdhim #modernfamily

A post shared by Heleen van Royen (@heleenvanroyen) on

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eff706c00a56', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws