De lente komt eraan! 'Zondag 15 graden'

Hoewel het de afgelopen dagen op veel plekken aangenaam zonnig was, viel het qua temperatuur nog een beetje tegen. Maar: dat gaat veranderen!
De lente komt eraan! 'Zondag 15 graden'

Deze week gaat de temperatuur namelijk oplopen, zondag zelfs tot wel 15 graden!

Op dit moment komt de temperatuur niet boven de 10 graden uit en vriest het 's nachts her en der nog. Maar dat gaat eind deze week veranderen, voorspelt Martijn Dorrestein van Buienradar:  "Zaterdag kan het gemiddeld al 12 graden worden, zondag wordt het met een graad of 15 nog wat warmer."

En daar blijft het niet bij. Volgens de trend die ze bij Buienradar nu zien, zou het die maandag daarop zelfs al richting de 20 graden kunnen gaan! Maar dat is nog wel iets te onzeker om te zeggen. Het lijkt wel waarschijnlijk dat die warmere trend volgende week gewoon nog aanhoudt. Wel staat er misschien een wat stevige wind. Maar als je in je tuin of op je balkon een beschut plekje in de zon hebt, kan je prima buiten zitten.

In het kader van de corona-maatregelen dus ook wel echt alleen in je eigen tuin, of op je eigen balkon: helaas is in het openbaar van het mooie weer genieten nog steeds niet raadzaam. Doe het dus, ondanks de prachtige zonnestralen, ook gewoon niet. Dan kunnen we hopelijk als het écht mooie weer aanbreekt, weer met z'n allen van een terrasje genieten.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f00b09fda035', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws