Naomi: 'We hebben geen eerlijke start gehad'

Naomi Dijkstra, de vriendin van Michael van der Plas, heeft een uitgebreid bericht op Instagram gewijd aan hun relatie. Kort samengevat: veel liefde, veel geknok en iets met poepjes.
Naomi: 'We hebben geen eerlijke start gehad'

Knokken

"Het is lang niet altijd even makkelijk. We hebben geen eerlijke start gehad en hebben eigenlijk tot op voor kort hard geknokt voor waar we nu staan", begint de blondine het bericht. 

Blijkbaar is het voor de twee niet altijd even makkelijk om tijd voor elkaar vrij te maken. Wat ze bedoelt met die 'oneerlijke' start wordt overigens in het midden gelaten.

Uit het raam gooien

"We knokken voor alles. Maar je mag nooit vergeten dat ik dat ook nog steeds voor ons wil doen. Hoe kan ik nou nog leven zonder een man die het liefst drie keer per dag grote schoonmaak houdt, of in de avond lekker poepies tegen me aanlaat. Babe, ook al willen we elkaar soms wel uit het raam gooien. Ik wil bij jou zijn. Ik hou van jou."

'Poepjes' tegen iemand aan laten wordt blijkbaar gewaardeerd. Oké dan! Die onthouden we.

       View this post on Instagram             

Het is lang niet altijd even makkelijk. We hebben geen eerlijke start gehad en hebben eigenlijk tot op voor kort hard geknokt voor waar we nu staan. Maar makkelijk is het nog niet er is altijd wel wat waardoor er even geen tijd voor elkaar is of we moe zijn etc etc etc. We knokken voor alles. Maar je mag nooit vergeten dat ik dat ook nog steeds voor ons wil doen. Hoe kan ik nou nog leven zonder een man die het liefst 3 keer per dag grote schoonmaak houdt of in de avond lekker poepies tegen me aanlaat ?. Babe ookal willen we elkaar soms wel uit het raam gooien. Ik wil bij jou zijn ❤️. Hou van jou mo @michaelvanderplas

A post shared by N aomy. C ollinda. D ykstra. (@naomicollinda) on

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5eff634deba4f', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws