André Hazes voelt zich 'minder man'

Door de coronacrisis zitten we allemaal zoveel mogelijk binnen, maar dat heeft af en toe wel consequenties, ondervindt ook André Hazes.
André Hazes voelt zich 'minder man'

Coronacrisis

De coronacrisis heeft een flinke impact op zowel maatschappelijk als economisch niveau. Mensen zitten thuis, binnen, en sommigen zonder zelfs compleet zonder werk. Alle evenementen en optredens gaan niet door, dus dat betekent ook artiesten dat artiesten even geen werk (en dus weinig om handen) hebben.

Normale mensen

Artiesten, het zijn toch net normale mensen. Want waar wij futloos en met een zak chips op de bank uitkijken naar het einde van deze sociale isolatie, gaat ook André Hazes gebukt onder deze periode van 'verplicht niet werken'. Tijdens de donderdagavond Live-sessie van Shownieuws vertelt hij presentator Rolf Sanchez wel heel openhartig op welke vlakken zit dit uit.

Minder man

André geeft aan zich 'minder man' te voelen. In zijn eigen woorden: "Ik voel me gewoon minder man. Ik merk het aan alles, ik merk het aan m'n libido..." begint hij de opsomming. Als Rolf dan vraagt of zijn libido op dit moment hoger is antwoordt Andre: "Nee juist lager!" En dat lijkt Rolf eerlijk gezegd wel te herkennen. Wij overigens niet hoor...

Het hele fragment bekijk je hier

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f01a494b5b28', placement: 'Below Article Thumbnails 2', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws