doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

André Hazes onthult wat er écht is gebeurd op Curaçao

Een paar maanden terug ontstond er heel wat commotie vanwege een video waarop te zien is dat Monique en André samen een toiletgebouw uit lopen op Curaçao. André onthult nu wat er écht is gebeurd.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
André onthult wat er écht is gebeurd op Curaçao

Vreemdgaan

Destijds was André nog samen met Bridget Maasland, zoals we allemaal weten. Toen de video verscheen waarop te zien was dat André en Monique beiden het toilet uit liepen, werd direct aangenomen dat André een slippertje had gemaakt. De zanger legt nu uit wat hij daar deed met zijn toen nog ex-vriendin Monique.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Video

André vertelt dat hij zich destijds lomp heeft gedragen, maar dat hij niet is vreemdgegaan in de relatie met Bridget. De zanger laat weten dat zijn zoontje ook aanwezig was toen hij met Monique in het toiletgebouw was. 

"Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao? Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?"

Imbeciel

De zanger kan het dan ook niet waarderen dat hiervan een video is gemaakt. De persoon die het gebeuren filmde, noemt de zanger een 'imbeciel'.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws