Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

God bewaar ons: er zijn Tiger King-condooms te koop

Een megalomane blonde hillbilly met een blinde kapper om je snikkel? Kan gewoon. En Tiger King-fans staan ervoor in de rij.

God bewaar ons: er zijn Tiger King-condooms te koop

Tiger King

Wie de Netflix-culthit Tiger King niet kent, heeft de afgelopen twee maanden onder een steen geleefd. Op internet ging het in begin april nog maar over twee zaken: het coronavirus, én de knotsgekke docuserie over Joe Exotic en consorten. Carole Baskin werd na Tonya Harding de meest gehate vrouw van de VS en de vraag 'Did Carole Baskin kill her husband?' deed Twitter ontploffen.

Joseph Maldonado-Passage, zoals Joe Exotic echt heet, is het hysterische middelpunt van het hele circus. Deze 'Tiger King' is een megalomane hillbilly uit Oklahoma die bekend werd door zijn dierenpark vol 'grote katten'. Joe is een beroepsnarcist met een voorliefde voor meth, jonge mannen, wapens en waterstofperoxide. Zijn collectie glittershirts zou Gerard Joling doen kwijlen, en zijn kapper is blind. Het resultaat? Prachtige televisie.

Condooms

Joe zit inmiddels achter de tralies (iets met tijgers afknallen en een FBI-onderzoek naar huurmoord) maar zijn populariteit is ongekend hoog. En zoals het iedere cultheld betaamt, hoort dat de nodige merchandise bij. Al is het in Joe's geval wel vooral merchandise met een bepaald 'randje'.

Zo kwam er eerder al een 'Joe Exotic dildo' uit (met waarheidsgetrouwe Prins Albert-piercing; sorry voor deze info), en nu kan je ook zelf je jongeheer een Tiger King-treatment geven: er zijn namelijk Joe Exotic-condooms te koop. Voor een slordige 12 euro krijg je vier condooms met de platinablonde bakkes van de Tiger King erop. Voor wie nu nog twijfelt, wacht maar tot je de slogan hoort: 'De perfecte latex kooi voor jouw ongetemde beest'. Oké dan! 

De condooms zijn hier te bestellen. Overigens gaat de opbrengst niet naar Joe zelf, maar naar de slimme marketingjongens van Firebox.com. Maar wat geeft het: alles voor een beetje pret in bed. Zet'em op tijger!