Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Britney Spears trouwt met zichzelf: 'Het is misschien gênant of stom'

Oops, i did it again... Britney Spears is voor de vierde keer getrouwd. Toch is dit huwelijk nét even anders dan anders...

Spears

Britney Spears is met zichzelf in het huwelijksbootje gestapt. Dat schrijft de zangeres bij een Instagram-filmpje, waarin ze te zien is in een witte trouwjurk met een sluier.

Spears: "De dag dat ik met mezelf trouwde. Het is misschien gênant of stom, maar het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen."

Nog steeds getrouwd met ex

Dat Spears daadwerkelijk getrouwd is met zichzelf, lijkt onwaarschijnlijk. De zangeres heeft immers nog een echtgenoot - in september 2022 gaven Britney (42) en model Sam Asghari (30) elkaar het ja-woord. Dat huwelijk strandde weliswaar in september 2023, en de scheiding schijnt bijna afgerond te zijn, maar op papier zijn de twee nog man en vrouw.

Ashari is ondanks de scheiding altijd positief geweest over zijn tijd met het voormalige Disney-sterretje. "Ik heb het geweldig naar m'n zin gehad en had een goed leven", zei het model eerder dit jaar tegen People Magazine. "Het blijft altijd onderdeel van mij, een hoofdstuk in mijn leven."

Eerdere huwelijken

In 2004 trouwde Britney voor de eerste keer. Toen gaven zij en jeugdliefde Jason Alexander elkaar het ja-woord. Dat avontuur duurde echter maar drie dagen, waarna ze het huwelijk liet ontbinden. Hetzelfde jaar nog stapte Spears ineens met achtergronddanser Kevin Federline in het huwelijksbootje. De twee kregen twee kinderen en bleven tot 2007 bij elkaar.

'Free Britney'

Muzikaal komt er de laatste jaren vrij weinig uit Britney Spears. Het feit dat ze alsnog vrij vaak onderwerp van gesprek was in de media, kwam vooral door de juridische strijd die de zangeres voerde met haar vader. Lange tijd was hij haar bewindvoerder, omdat ze zelf niet in staat zou zijn geweest om over haar eigen geld te beslissen.

Spears was het daar niet mee eens en stapte naar de rechter. Op social media kreeg ze vervolgens veel bijval van de 'free Britney-movement', een groep mensen die ervan overtuigd was dat Spears onderdrukt werd door haar eigen vader. In 2021 gaf de rechter de zangeres gelijk. Sindsdien is ze 'vrij'.

Niet geheel toevallig was dat ook het moment dat Spears begon met het posten van zeer pikante foto's en vreemde dansvideo's op Instagram en andere social media. De posts van Britney leveren haar doorgaans een hoop likes op, al zijn er ook genoeg mensen die vraagtekens blijven zetten bij de mentale gezondheid van het voormalige tieneridool.

Entertainment
  • RTL Nieuws
  • NL Beeld / X17