Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 31 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Moord op de Ceintuurbaan

Het leek er lang op dat de moord in 2017 op Pieter Hoovers en zijn Thaise vrouw onopgelost zou blijven, maar nu heeft de recherche weer nieuwe aanknopings- punten. Is de moordenaar toch te zien op bewakings- beelden?

Op zoek naar het goddelijkste gerstenat

Binnen twee dagen twaalf brouwerijen in twaalf provincies aandoen en veel speciaalbier proeven, dat was de immense uitdaging voor onze immer dorstige Ryan Claus. Hij slaagde met glans (en ontelbare katers).

De duurste hotels ter wereld

In de wereld van the rich and famous tel je niet mee als je niet af en toe logeert in een veelsterrig onderkomen. Panorama zet de duurste hotels van de wereld op een rij en presenteert de (hoogoplopende) rekeningen.

Kickbokser Levi Rigters: 'Ik wil de beste worden'

Met zijn spinning backfist maakte Levi Rigters het Rico Verhoeven laatst knap lastig. Maar de 29-jarige kickbokser heeft nog veel meer noten op zijn zang. “Ik wil wereldkampioen worden bij Glory.”

De verdwijning van Kris en Lisanne

Op een stralende dag in 2014 besloten de hartsvriendinnen Kris Kremers en Lisanne Froon de jungle rond de Panamese stad Boquete te gaan verkennen. Een fatale beslissing, want het tweetal kwam er niet levend uit.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Mel Gibson

Velen hadden hem al afgeschreven na de talloze affaires waar hij bij betrokken was, maar zie: Mel Gibson blijkt als een eigentijdse Braveheart over veel veerkracht te beschikken. Nu lonkt er zelfs een nieuwe Lethal Weapon.

Nieuws
  • Maarten Albrecht, Clemens Rikken