Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 28 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Nieuwste

Eerwraak

Met de komst van niet-westerse immigranten neemt het aantal eergerelateerde misdrijven hand over hand toe. De recente moord op de 18-jarige Ryan uit Joure heeft de discussie flink doen opwaaien.

Zwart goud

En wij maar denken dat je enkel in bepaalde delen van Italië truffels kan opduikelen. Ook ons landschap lijkt zich er prima voor te lenen. Panorama ging mee op speurtocht, samen met truffeljager Martijn Burgers.

Van straatarm naar stinkend rijk

In hun jeugd kregen ze te maken met forse tegenwind, maar zie: het is allemaal nog aardig goed gekomen met deze zeven grootverdieners onder wie Oprah Winfrey, Demi Moore, Arnold Schwarzenegger en Dolly Parton.

Seksuoloog Eveline Stallaart: 'Flirten blijft leuk'

Eveline Stallaart kennen we als de seksuoloog die het tv-programma Married At First Sight begeleidt. Ook heeft ze een eigen praktijk en verscheen zojuist haar laatste boek. “Ik zou wel een eigen tv-show willen hebben.”

Kappersoorlog in Roermond

Twee barbershops in dezelfde straat blijkt in Roermond niet de start van een gezonde concurrentiestrijd. Integendeel, de twee coiffeurs hebben een gewelddadige kappersoorlog ontketend in de Limburgse stad. Hoe nu verder?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Tussen de ultra's

Ze terroriseren normale supporters en houden voetbalclubs in een ijzeren greep. Schrijver James Montague waagde er bijna zijn leven voor om in de nabijheid van deze mega-hooligans te vertoeven. Zijn boek is net uit.

Nieuws
  • Paul Tolenaar, Clemens Rikken